Liepājā vīrietis policistiem "māca", kā jālieto sejas maska

tautaruna.lv 23.oktobris 2021, 14:41
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes rīkotās zibakcijas laikā limuksargi pamanīja vīrieti, kurš nepareizi lieto aizsargmasku – viņam tā bija uz zoda, neaizsedzot degunu, atsaucoties uz laikrakstu "Kurzemes Vārds", ziņo "liepajniekiem.lv".

Zibakcijas laikā Liepājā tika apturēts sabiedriskais autobuss un pārbaudīts, vai pasažieri lieto mutes un deguna aizsegus.

Policisti vīrietim aizrādīja, uz ko pasažieris atbildēja, ka viņš uzskata, ka aizsargmasku lieto pareizi un uz aizrādījumu nereaģēja.

Izkāpjot no autobusa, vīrietis vairākkārt atteicās policistiem uzrādīt personas apliecinošo dokumentu un nosaukt savus datus, informēja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Tad vīrietim tika paskaidrots, ka viņš tiek aizturēts un tiks nogādāts iecirknī personas datu neskaidrošanai un administratīvā pārkāpuma procesa uzsākšanai. Tad huligāns kļuva agresīvs, pārkāpa vispārpieņemtās uzvedības normas, traucēja sabiedrisko kārtību, turklāt policijas darbiniekiem veltīja visa sava mūža laikā apgūtās rupjības.

Policijas iecirknī viņa identitāte galu galā tika noskaidrota un konstatēts, ka viņš mūsu valstī dzīvo bez deklarētas dzīvesvietas.

Valsts policijā pēc notikušā ir uzsākti četri administratīvo pārkāpumu procesi - par sīko huligānismu, par mutes un deguna aizsega nelietošanu, par personas identitātes neatklāšanu un par dzīvesvietas nedeklarēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

23.oktobris 2021

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas