VIDEO: Rīgā vīrietis iesaistās asā vārdu pārmaiņā ar policiju

tautaruna.lv 18.oktobris 2021, 18:30
 
F64
Kāds trīsdesmitgadnieks nesen pamanījies vairākkārt izpelnīties policistu uzmanību un papildus tikt pie pāris soda protokoliem, kā arī pie kriminālprocesa, vēsta “Degpunktā”.

Vaļņu ielas tunelī uzstādītā video novērošanas kamera piefiksējusi kādu vīru, kurš, nebaidoties no apkārtējo acu skatiem, apakšzemes pārejas sienu “izdaiļojis” ar grafiti. Protams, par notiekošo nekavējoties uzzinājusi arī viena no tuvumā esošajām patruļām.

Savukārt huligāns, acīmredzot, nojaušot ko nelāgu, tā īsti nepabeidzis iesākto, kādā mirkli devies prom, taču kameras viņam sekojušas.

Pēc īsa sprinta vīrietis aizturēts un aizvests atpakaļ uz vietu, kur sācies skrējiens, pēc kā policisti pārmeklējuši krūmus un atraduši tajos arī maisu ar astoņiem krāsas baloniņiem.

  • Likumsargs: “Nu, kā tu domā? Viss kārtībā?”
  • Vīrietis: “Jā.”
  • Likumsargs: “Tu no mums bēgi.”
  • Vīrietis: “Kur es bēgu?”
  • Likumsargs: “Kad tu apstājies? Tad kad pateicu, ka šaušu!”
  • Vīrietis: “No kā tu šausi? [cenzēts] No gāzes pistoles? Tev pistole vispār ir? Puisēn! [cenzēts] Tev pistolei vispār atļauja ir?”
  • Likumsargs: “Tā! Nomierini savu fizionomiju. Pirmkārt, nevis puisēns, bet policijas darbinieks. Tu šobrīd nerunā ar “savējiem”, “alkāniem”! Runā normāli! Te ir policijas darbinieki. Izdarīji pārkāpumu, izdarīji!”
  • Vīrietis: “Rokas ir šeit. Vai tev pistole ir, lai man šautu? Tev pat atļaujas pistolei nav. Gāzes šaujamais, gāzes baloniņš, tas arī viss. Tu mani nenomierināsi!”

Policijā stāsta, ka persona nepakļāvās policijas darbiniekiem, izturējās huligāniski, apsaukāja likumsargus un traucēja viņiem darbu. Pēc notikušā vīrietis aizturēts un aizvests uz Centra pārvaldi, viņam piemērots 100 eiro sods par tuneļa sienas bojāšanu un 150 eiro par sīko huligānismu.

Policija aizturēja attiecīgo personu, kas nodarīja materiālus zaudējumus “Bolt”, tad vīrietis tālāk tika aizvests pie Valsts policijas darbiniekiem, kur uzsākts process.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:41

Jaunākās diskusijas