Imantā notikusi bruņota laupīšana

tautaruna.lv 13.oktobris 2021, 18:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Gaišā dienas laikā cilvēku pilnā vietā Imantā 8. oktobrī paveikta bruņota laupīšana. Četri vīrieši, izmantojot nazi, piespieda divus jauniešus iztukšot savas kabatas. Varmāku guvums, pēc liecinieku stāstītā, bija 500 eiro, vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Mārcis kopā ar savu draugu piektdien ap plkst. 14.00 devās uz tirdzniecības centru “Damme”, kas atrodas Imantā. Puiši gribēja veikalā iegādāties kādu uzkodu, taču līdz tām nemaz netika. Tuvojoties stāvvietai, Mārcis pamanīja netipisku rosību, kas lika aizmirst sākotnējo plānu. Bija notikusi laupīšana.

“Viņiem esot teikts, ka jāatdod maks, kurā bija 500 eiro. Diezgan liela nauda. Viņi vēl paspēja piezvanīt policijai,” stāsta Mārcis.

Pavisam dīvains gan cietušajiem, gan Mārcim šķiet fakts, ka laupītāji nemaz necentās steigšus pazust no nozieguma vietas.

“Viņi aplaupīja jauniešus un šeit uzkavējās vēl kādas 10 līdz 15 minūtes,” norāda Mārcis.

“Divi no laupītājiem aizbēga,” stāsta Mārcis. Pagaidām policija apstiprina laupīšanas faktu, taču notikušā detaļas nesniedz.

“Saistībā ar šo noziegumu tika aizturētas divas personas, kurām svētdien, 10. oktobrī, tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu. Par šo gadījumu Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kurzemes iecirknī ir uzsākts kriminālprocess, taču, ņemot vērā, ka notiek pirmstiesas izmeklēšana, šobrīd plašāku informāciju nevaram sniegt,” norāda policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:24

Jaunākās diskusijas