Valmierā divi vīrieši no Rumānijas sarīko pamatīgu traci; izsit veikalam logus

tautaruna.lv 12.oktobris 2021, 18:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Vairāku garnadžu grupējums Valmierā izlēma ”izmēģināt veiksmi” un nakts aizsegā apzagt viedierīču veikalu Rīgas ielā. Iespējams, ļaundari savu būtu panākuši un tikuši pie dārgiem telefoniem un planšetdatoriem, ja vien viņu ceļā negadītos cilvēki, kuri, pašaizliedzīgi rīkojoties, veicinājuši zagļu aizturēšanu, vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.
Valmierā Rīgas ielā vēlā 9. oktobra vakarā valdīja pamatīga rosība. Pie 9. nama, LMT klientu centra telpās pēkšņi atskanēja spēcīgs sitiens, un tam sekoja birstošu stiklu skaņa. Veikalā iekļūstot diviem zagļiem, nostrādāja signalizācija.

Šķiet nelūgtie viesi ar to bija rēķinājušies, bet cerēja paspēt tikt pie guvuma ātrāk nekā ieradīsies apsardzes firmas brigāde. Zagļi rīkojušies ātri un mērķtiecīgi, taču apstākļi sakrita viņiem nelabvēlīgi. Nejauši garāmgājēji, pamanot veikalā notiekošo, steidza noziedzniekus ķert.

Saprotot, ka zādzības mēģinājums izgāzies, viens no pārkāpējiem, nonācis bezizejā, ķērās pie visa kas trāpījās pa rokai. Ar ugunsdzēšamo aparātu viņš centās izsist ārdurvju stiklu, cerot no notikuma vietas aizbēgt.

Policijas automašīnas aizturēto nodalījumā nonākuši divi 47 un 34 gadus veci Rumānijas valsts piederīgie.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas