"Knapi spējis parunāt"; Liepājā pirmklasniekam draud ar nazi

tautaruna.lv 7.oktobris 2021, 7:00
 
Rūta Kalmuka/F64
Pirmdien Liepājā, Jāņa Čakstes laukumā, nezināms zēns septiņus gadus vecam pirmklasniekam piedraudējis ar nazi, vēsta liepajniekiem.lv.

“Mans dēls, kurš mācās J. Čakstes 10. vidusskolas 1. klasē, tobrīd nāca mājās no skolas. Parasti viņu pie skolas sagaida māsa un abi dodas uz mājām reizē, taču todien meita nedaudz aizkavējās konsultācijā. Dēls atvadījās no drauga un devās uz māju pusi, taču Čakstes laukumā nez no kurienes pēkšņi iznācis puisis, izņēmis no kabatas izvelkamo nazi un nācis manam bērnam virsū. Dēls, ieraugot nazi, bēdzis, bet puika viņu sagrābis. Saprastu, ja viņš būtu gribējis bērnam atņem telefonu, taču svešais zēns neko nav teicis - vien ar nazi gājis virsū. Mans puika sācis skaļi saukt pēc palīdzības, tad piesteidzies vīrietis, kurš uzbrucējam nazi atņēmis. Vīrietis pajautājis, vai manam dēlam viss kārtībā, pēc kā uzbrucēju palaidis vaļā un pats devies prom,” notikušo atstāsta pirmklasnieka mamma Inga.

Viņas dēls mājās pārnācis pārbijies un noraudājies, aiz uztraukuma knapi spējis parunāt. Mamma uzreiz telefoniski sazinājusies ar skolas pārstāvjiem, kuri viņu mudinājuši vērsties policijā. Viņa uzrakstījusi iesniegumu Valsts policijai.

Pēc bērna stāstītā, puika, kurš izvilcis nazi, varētu būt 7. vai 8. klases audzēknis, proti, ap 14 gadu vecs pusaudzis. “Ja mans puika būtu pretojies, viņu varēja arī sadurt. Todien tas bija mans dēls, bet nākamajā dienā tikpat labi var uzbrukt citam bērnam. Ja policija šo zēnu neatradīs un neko nedarīs, viņš manam bērnam var arī atriebties, ka esam ziņojuši policijai,” bažījas Inga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas