VIDEO: Vīrietis Katlakalnā mēģina aizdedzināt baznīcu

tautaruna.lv 6.oktobris 2021, 18:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Nedēļas nogalē kāds ļaundaris aizdedzinājis Katlakalna evaņģēliski luteriskās baznīcas fasādi un tad nekavējoties meties prom no notikuma vietas, taču videokameras viņu fiksējušas – ļaundaris ir gados jauns vīrietis, vēsta “Degpunktā”.

Naktī uz svētdienu - 3. oktobri - kāds jauns vīrietis tumsas aizsegā gāja pa mežu Ķekavas pagastā. Viņš mērķtiecīgi virzījās uz Katlakalna evaņģēliski luteriskās baznīcas pusi. Piegājis pie tās vārtiņiem, nelūgtais viesis nonāca video novērošanas kameru redzeslokā. Viņa turpmākā rīcība šokēja draudzes locekļus.

“Kameras piefiksējušas vienu jauna gadagājuma cilvēku, kurš veikli ticis pāri žogam,” stāsta draudzes priekšnieks Dzintars, piebilstot, ka ļaundaris aizdedzināja divas degmaisījuma pudeles un, paskrienot uz priekšu, tās meta pret baznīcu. Kā notikušā liecība ir uz celtnes sienām redzamiem pleķi.

Cietušie aicina rūpīgi apskatīt kameru ierakstus. Varbūt kādam ir zināms gados jauns vīrietis, kas 2. oktobrī uzvedies aizdomīgi, piemēram, tumšā apģērbā baznīcas apkaimē staigājis ar stikla pudelēm vai pildījis degvielu nestandarta traukos,

Baložu iecirkni var sasniegt, zvanot pa tālruņa numuru 67099200 vai uz 110.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:49

Jaunākās diskusijas