Rīgā piedzēries tēvs izraisa avāriju, kurā cieš viņa bērns

tautaruna.lv 6.oktobris 2021, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Buļļu ielā, Rīgā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā ievainots bērns, bet tajā vainīgais, domājams, ir paša cietušā skolnieka tēvs, kurš sēdies pie stūres pamatīgā reibumā, vēsta “Degpunktā”.
Buļļu ielā 5.oktobrī bija redzama aina, kas rada vairāk jautājumu nekā atbilžu.

Ielas malā, krietnu gabalu viena no otras, stāvēja divas pamatīgi apskādētas mašīnas, taču nav īsti skaidrs, kas ko tādu spējis paveikt. Kā izrādās, pagājušās piektdienas pēcpusdienā, šeit, tikai pāris minūtes pēc notikušā, garām braukuši arī vietējie policisti un viņi savām acīm redzējuši, tik tikko notikušā negadījuma sekas.

Cietušā puisēna tēvs stāstījis, ka kaut kā braucis, līdz noticis negadījums. Pat nezinot, kā tas gadījies, viss notika tik ātri. Iespējams, kāds izgrieza pretī, vai viņš esot iegriezis, pieļauj avārijas izraisītājs.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Greidāne stāsta - likumsargi piefiksēja, ka auto atradās mazs bērns, kas negadījumā bija cietis - viņam bija pārsista piere, tāpēc policisti iedeva bērnam apsēju, iekams ierodas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests. Drīz vien pēc tam ieradās mediķi, kuri nolēma bērnu hospitalizēt. Šoferis pats no medicīniskās palīdzības atteicās.

Lai gan bērna tēvs sākotnēji noliedzis, ka lietojis alkoholu dienā, kad sēdies pie stūres, norādot, ka dzēris dienu iepriekš, patiesība izrādījās cita.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) Ceļu policijas bataljona komandieris Jānis Parādnieks stāsta, ka notikuma vietā tika konstatēts, ka ceļa satiksmes negadījumā cietis 2014.gadā dzimis pasažieris, kurš hospitalizēts. Tikmēr transportlīdzekļa vadītājs atradies alkohola reibumā, kā rezultātā saistībā ar notikušo ir ierosināts kriminālprocess, notiek izmeklēšana un apstākļu skaidrošana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas