Atklāj jaunas detaļas par bīstamo avāriju Salaspilī

tautaruna.lv 4.oktobris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Diviem jauniem puišiem izbrauciens ar automašīnu piektdienas rītā beidzies bēdīgi. Asā līkumā, nepareizi izvēlēta ātruma dēļ, “BMW” avarēja un ietriecās stabā. Lai arī finansiāli zaudējumi ir ievērojami, šim incidentam varēja būt pat letālas sekas, jo sadragātais stabs nogāzās līdzi paraujot jaudīgu elektrības vadu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Piektdienas rītā īsi pēc plkst. 8.00 daļa Salaspils apkārtnes iedzīvotāju savās mājās palika bez elektrības un diez vai varēja iedomāties, ka strāvas pārravums saistīts ar kāda “BMW” avāriju. Automašīnas trieciens pa stabu ne vien sarāva vadus, bet arī radīja sekas, kas atsaucās uz satiksmes kustību. Saulrietu ielu nācās slēgt.

Laimīgs gadījums, ka mašīnā esošie divi puiši necieta no strāvas trieciena - tika bojāta 20 kilovoltu elektrolīnija, ziņo ”Sadales tīkls”. Dzirksteļojošais vads varēja arī piezemēties uz automašīnas.

Satiksme atjaunota tikai pēc tam, kad atslēgta strāva bojātajā posmā. Gados jaunais šoferis, kurš notikušo nevēlējās komentēt, saņems sodu par avārijas izraisīšanu un sasistais auto būs jāremontē no savas kabatas. Trešās personas zaudējumus apmaksās Obligātā civiltiesiskā apdrošināšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas