Pļavniekos autobuss ar pasažieriem iekļūst avārijā; vainīgais aizbēg

tautaruna.lv 27.septembris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kāds šķietami apdullis vieglā auto šoferis Pļavniekos, Rīgā saskrējās ar pasažieriem pilnu autobusu, bet no avārijas vietas aizlaidās, vēsta “Degpunktā”.

Satiksmes negadījumā Keldiša ielā, Rīgā iekļuva pasažieru autobuss, kam strauji priekšā izbrauca automašīna “Audi Q5”. Vieglā spēkrata šoferis veica apgriešanās manevru braukšanai pretējā virzienā un, izstūrējot uz galvenā ceļa, nepalaida sabiedrisko transportu.

Avārijas apstākļi šķita skaidri, līdz “Audi” šoferis sāka stāstīt, ka braucis vienā virzienā ar autobusu un pasažieru pārvdātājs viņam uztriecies, bojājot sānus. Šāda faktu sagrozīšana “Rīgas satiksmes” darbiniekiem lika domāt, ka te būs vajadzīga ne tikai policijas palīdzība, bet arī alkometrs.

Padzirdot, ka tiks prasītas ekspertīzes, “Audi” šoferis ieleca spēkratā un aizmuka.

Policija meklēja aizdomīgo šoferi, taču pa karstām pēdām neatrada. Patlaban sākta administratīvā lietvedība un braucējam tik un tā vēlāk būs jāskaidro bēgšanas iemesli. Pat, ja reibumu pierādīt neizdosies, arī ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšana ir vērā ņemams pārkāpums un zaudējumi, kas nodarīti autobusam, vaininiekam būs jāsedz no savas kabatas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas