Pasauli satricina 22 gadus jaunas influenceres pazušana

tautaruna.lv 20.septembris 2021, 15:14
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/gabspetito
Influencere Gabriela Petito pēdējo reizi bija redzēta pametam viesnīcu Soltleiksitijā, ASV kopā ar līgavaini Braienu Londriju, kad jaunā sieviete pēkšņi pazuda, raksta "Mirror".

Petito pazuda 24. augustā. Pirms pazušanas influencere kopā ar līgavaini apceļoja Ameriku un par savām gaitām vēstīja sociālajos medijos.

Svētdien, 19. septembrī Denveras Federālās izmeklēšanas biroja (FIB) pārstāvis Čārlzs Džouns preses konferencē atklāja, ka ir atrastas mirstīgās atliekas, kas atbilst Gabrielas Petito aprakstam.

Mirstīgās atliekas atrastas Vaiomingas nacionālā parka teritorijā.

Gabijas tēvs Džozefs Petito svētdien pēc preses konferences mikroblogošanas vietnē Twitter ievietoja meitas fotogrāfiju ar salauztas sirds emocijzīmi un vārdiem "Viņa aizskāra pasauli".

Sievietes 23 gadus vecais līgavainis mājās atgriezies 1. septembrī bez Gabrielas. Viņš šobrīd ir galvenais aizdomās turamais un jau vairākas dienas vīrietis ir meklēšanā, jo bez pēdām pagājušajā nedēļā atkal pazudis.

Sestdienas vakarā influenceres ģimene ar advokāta starpniecību izplatīja paziņojumu, kurā norādīja, ka uzskata, ka Braiens nav pazudis, viņš slēpjas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas