Policijai izdodas notvert mistisko Rīgas veikalu laupītāju; kas viņš ir?

tautaruna.lv 16.septembris 2021, 13:09
 
F64
Pēdējā mēneša laikā Rīgā vairākās tirdzniecības vietās notikušas laupīšanas, ko, izrādās, veikusi viena un tā pati persona. Gados jaunais vīrietis nesen iznācis no cietuma un vēlējies tikt pie ievērības cienīga laimesta, spēlējot azartspēles, bet naudu automātiem izlēmis iegūt laupīšanu laikā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Vīrietis visās laupīšanas reizēs izmantoja gāzes ieroci, kuru bija apzināti iegādājies, lai iebiedētu veikalnieces.

Tirdzniecības vietas izvēlētas visā Rīgas teritorijā, lai, iespējams, jauktu pēdas, taču pārkāpēju iegāza pēdējās trīs laupīšanas septembra sākumā, kas veiktas trīs dienas pēc kārtas. Pēdējā no tām bija neveiksmīga, un likumsargi 5. septembrī vīrieti aizturēja.

Laupītājs ir 22 gadus jauns vīrietis, kurš agrāk nonācis policijas redzeslokā par slepkavībām, kuras viņš pastrādājis, būdams nepilngadīgs.

Viņš atbrīvots šā gada jūnija sākumā un, izkļūstot brīvībā, vīrietis vēlējies beidzot kārtīgi uzdzīvot. Nolaupītajai naudai vajadzēja būt par pamatu tālākai peļņai. Nolaupītās summas bija mazas, un tādējādi viņš jau katru vakaru gāja un veica laupīšanas. Minēto naudu viņš ir pazaudējis spēļu zālēs, kur nekādus ienākumus viņam gūt neizdevās, lai gan bijis mērķis laimēt “lielo laimestu”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:20

Jaunākās diskusijas