Piedzērusies māte Vecmīlgrāvī saceļ pamatīgu traci

tautaruna.lv 16.septembris 2021, 18:55
 
Dāvis Ūlands/F64
Uzticamas un aktuālas ziņas šajā laikā ir ļoti svarīgas. Piesakies paziņojumiem un esi informēts par būtiskākajiem notikumiem Latvijā un pasaulē! PIETEIKTIES Nerādīt vairs Degpunktā Dažādi Degpunktā “Latviešu mēsls! Vācies!” Vecmīlgrāvī pamatīgi iereibusi māte konfliktē ar policiju 15. septembrī 20:44 Miks Dūcis Degpunktā 3 komentāri Stāsts no Vecmīlgrāvja policistu ikdienas – šoreiz kārtības sargi sastapušies ar kādu māmiņu, kurai bija gadījies izdzert par daudz. Šajā situācijā sieviete pieskatījusi bērnu, būdama gandrīz trīs promiļu reibumā, vēsta "Degpunktā".

Agrā saulainās pirmdienas pēcpusdienā Vecmīlgrāvī patrulējošās policijas patruļas skatus piesaistījusi kāda sieviete, kura daudzdzīvokļu nama pagalmā tukšojusi alus pudeli. Tas varbūt nebūtu nekas ārkārtējs, ja vien turpat līdzās viņai neatrastos arī kāds puisēns - kā tikai mirkli vēlāk atklājies, viņas dēls.

Apturot sievieti, policisti uzreiz sajuta alkoholam raksturīgo smaku, turklāt viņa nevēlējās sadarboties ar kārtībsargiem un palikt uz vietas, lai noskaidrotu, cik lielā reibumā viņa ir. Minētā kundze sāka pretoties policistiem, lamāties un mēģināja pamest notikuma vietu, tāpēc kārtībsargiem nācās lietot fizisku spēku un ievietot viņu patruļas busiņa pagaidu aizturēšanas telpā.

Policisti noskaidroja, ka bērnam ir arī tēvs, kas varētu par viņu uzņemties rūpes, kamēr māte atžirgst. Ņemot vērā visu iepriekš minēto, sieviete nogādāta policijas iecirknī, kur viņai konstatēts gandrīz trīs promiļu reibums. Iecirknī ieradās zēna tēvs un uzņēmās rūpes par viņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas