Sarkandaugavā smagi avarē elektromobilis; sadauzīti seši auto

tautaruna.lv 13.septembris 2021, 21:33
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Naktī kāds elektromobiļa vadītājs nobrauca no brauktuves Ganību dambī, Rīgā un taranēja kopumā piecas, stāvēšanai novietotas automašīnas, kā rezultātā arī nomas auto sadursmē smagi cieta, vēsta “Degpunktā”.

“Fiqsy” ir Latvijā radīts uzņēmums, kas piedāvā īrei dažādus transportlīdzekļus. Pagājušajā naktī viens no spilgti zilās krāsas nomas elektromibiļiem - “Renault ZOE” - smagi avarēja Sarkandaugavā. Kāda Ganību dambja iedzīvotāja stāsta, ka troksnis viņu izrāva no miega.

“Bija tāda skaņa, it kā divi tramvaji kopā sasistos. Redzēju tādu kā zibeni, pavisam nevarēju saprast, kā tā var būt?!” stāsta blakus mājas iedzīvotāja.

Vietējie iedzīvotāji ar interesi aplūkoja avārijas sekas. Sadauzītas ir kopā sešas automašīnas. Piecas, kas bija novietotas stāvēšanai autoservisa teritorijā, un sestā - zilais elektromobilis. Tā vadītājs pēc avārijas izrāpās no vraka un aizbēga. Negadījuma apstākļi joprojām ir neskaidri, bet servisa automehāniķi aizkadrā stāsta, ka varbūt šoferis nebija spējīgs iztaisnot stūri pēc asa pagrieziena. “Fiksy” vadītājs ir braucis no centra uz Sarkandaugavu, un, iespējams, mēģinājis nogriezties pa kreisi, bet manevrs nav izdevies.

“Renault” turpināja ceļu taisni, stāvvietas virzienā. Izteikto versiju, protams, pārbaudīs arī policija, bet izmeklēšana turpinās un oficiāli apstākļi vēl nav apstiprināti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas