Pārdaugavā uz slimnīcu aizved zīdaini, kuru "pieskatīja" piedzērusies māte

tautaruna.lv 13.septembris 2021, 13:09
 
Vladislavs Proškins/F64
Steidzot palīgā sociālā dienesta darbiniekiem, policisti nonākuši kādas ģimenes mājoklī, kurā divus mēnešus vecu mazuli pieskatījusi māte stiprā alkohola reibumā, vēsta ”Degpunktā”.
Pārdaugavas policistu palīdzība bija nepieciešama sociālā dienesta darbiniecēm, kuras bija ieradušās neplānotā pārbaudē pie kādas ģimenes, kurā aug zīdainis un kas jau atradās atbildīgo institūciju redzeslokā.

Rīgas sociālā dienesta darbinieki Āgenskalnā apasekoja riska ģimeni, konstatējot sieivieti stiprā reibumā, kura nelaida darbiniekus apsekošanas veikšanai. Sociālā dienssta pārstāvji piesaistīja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbiniekus un kopīgi visiem izdevās iekļūt adresē.

Tika konstatēts, ka sieviete ir stiprā reibuma stāvoklī un nespēj aprūpēt savu divus mēnešus veco bērnu.

Ņemot vērā apstākļus, uz notikuma vietu tika izsaukti mediķi, lai pārbaudītu bērna stāvokli. Konstatēts, ka sieviete nebija spējusi veikt pat elementārus bērna aprūpes pienākumus, tai skaitā nomainīt autiņus, kā arī, iespējams, mazulim bijusi paaugstināta temperatūra. Ņemot vērā stāvokli, kādā bija bērns un notikušā apstākļus, bērnu nolemts hospitalizēt.

Laikā, kamēr dienestu darbinieki darbojušies dzīvoklī un konstatējuši, ka sieviete ir aptuveni divu promiļu reibumā, mājās atgriezies arī bērna tēvs, kuru pamatīgi pārsteidzis notiekošais un kurš bija pilnīgi skaidrā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:29

Jaunākās diskusijas