Imantā jaunieši bojā mašīnas; uz jumta uzmet skrejriteni

tautaruna.lv 23.jūlijs 2021, 18:30
 
F64
Rīgā Imantā vietējie iedzīvotāji drosmīgi stājušies pretī huligāniem un aizturējuši jauniešu kompāniju, kas tiek vainota automašīnu sabojāšanā. Spoguļu spārdīšana, skrejriteņa uzmešana uz auto jumta un, iespējams, vēl kāds nodarījums ir pārkāpumu sarakstā, ko tagad izmeklēs likumsargi, vēstī TV3 raidījums ” Degpunktā”.

21. jūlijā dažas minūtes pirms pusnakts Kurzemes pārvaldes kārtības sargi saņēmuši izsaukumu uz Dammes ielu, kur kāda daudzdzīvokļu nama pagalmā ārdoties piedzērusies jauniešu kompānija. Izsaucēja minēja, ka bariņš, iespējams, sabojājis arī vairākus ielas malā novietotus auto.

“Reaģējām, ieradāmies notikuma vietā, kur sastapām izsaucējus. Vienu no jauniešiem izsaucēji pašu spēkiem bija arī aizturējuši,” skaidro kārtībnieks Krišjānis Mūrnieks.

“Viņi uz manas mašīnas jumta uzmeta skrejriteni. Noteikti saskrāpēja un vēl nez ko izdarīja. Lūk, šie jaunieši, piedzērušies. Un vēl tur divi puiši,” stāsta auto īpašniece.

“Mēs esam šīs mājas iedzīvotāji. Man bērns pateica, ka uz manas mašīnas ir uzmests skrejritenis. Un vēl kaut kāda meitene esot iespērusi pa priekšdaļu. Iznāca kaimiņš, viņš arī redzēja. Stāvēja šī kompānija. Viņi te kliedza un lamājās,” skaidro auto īpašnieks.

“Viens no šiem jauniešiem policijas pavadībā tika atvests atpakaļ uz notikuma vietu, kur tika noskaidrotas notikušā detaļas. Šī konkrētā jauniete bija tā, kas uzmeta skūteri uz automašīnas jumta, pārējie jaunieši spārdīja auto,” skaidro policijas darbinieks.

Protams, - lai noskaidrotu, kurš no jauniešiem, ko tieši sastrādājis, it visiem nācies doties līdzi uz tuvāko iecirkni, kur katrs nu saņems pēc nopelniem. Tiem, kas tikai iedzēruši, par spīti tam, ka ir nepilngadīgi, draud administratīva rakstura nepatikšanas, savukārt sveša īpašuma bojātājiem, iespējams, pat iedzīvosies kriminālās nepatikšanās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas