Atpūtnieki pelvietā Rīgā pamana iespējamu pedofilu; iesaistās policija

tautaruna.lv 13.jūlijs 2021, 18:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Dārziņu apkaimē, Rīgā, iedzīvotāji kādā peldvietā piefiksējuši aizdomīgu vīrieti, kas izrādījis pārlieku lielu interesi par bērniem, vēsta “Degpunktā”.

Aizvadītajās brīvdienās galvaspilsētas policisti devušies uz Dārziņu apkaimi, jo atpūtnieki vienā no peldvietām bija piefiksējuši patiesi aizdomīgu tipiņu.

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes pārstāvis Guntis Bērziņš stāsta, ka likumsargi saņēma izsaukumu uz peldvietu Dārziņos, Daugavamalas ielā, kur, iespējams, atrodas pedofils. Nekavējoties uz notikuam vietu tika norīkota tuvākā autopatruļas ekipāža. Ierodoties notikuma vietā, pie policijas darbiniekiem pienāca sieviete, kura teica, ka zvanījusi uz policiju, jo peldvietā novērojusi ūdenī esošu vīrieti, kurš esot uzmācīgi skatījies uz bērnu pēcpusēm.

Vīrietis ieraugot policijas darbiniekus, bija manāmi satraukts, liedzies, ka vērojis bērnus, bet gan peldoties ūdenī un tikai vērojis bērnus un viņam patīk bērni.

Laikā, kamēr viens no kārtības sargiem turpinājis sarunu ar aizdomīgo atpūtnieku, policistus uzrunājusi arī kāda jauna meitene. Kā izrādās, viņa ar aizturēto un diviem viņa paziņām šajā pašā vietā sastapusies jau pirms nedēļas. Kompānija piedāvājusi nepilngadīgajām iedzert, bet pēc tam pat palaiduši rokas.

“Mēs iegājām peldēties un viņi mums sāka tā kā riktīgi grāpstīties visur. Un man ļoti, ļoti neērti palika un es izgāju ārā,” stāstīja meitene, sakot, ka viņa draudzene jau uzrakstījusi iesniegumu policijā.

Gaidot kolēģus no Valsts policijas, pie pašvaldības policijas pienāca vēl viena jauniete, kura paskaidroja, ka šis pats vīrietis pirms mirkļa bijis ūdenī, nolaidis bikses un, iespējams, aizticis dzimumorgānus, skatoties uz bērniem, kas peldas. Ierodoties Valsts policijai, aizturētais nododots Valsts policijas darbiniekiem, kuri arī informēti par visiem iespējamajiem lieciniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas