Traģēdija: RTU kopmītnēs no devītā stāva pa logu izkritis jauns puisis

tautaruna.lv 18.jūnijs 2021, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) dienesta viesnīcā pirms dažām dienām notikusi traģēdija. Kāds jauns students izkritis pa logu no liela augstuma un gājis bojā. Puiša nāve šobrīd netiek saistīta ar tīšu ļaunprātību, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Traģiskais notikums fiksēts īsi pirms plkst. 23.00 vakarā. No RTU dienesta viesnīcas augšējiem stāviem izlēca vai izkrita kāds jaunietis. Jau mirušā vīrieša ķermeni zālē atrada kāds no apkārtējiem. Likumsargi atšķirībā no mediķiem, kuri konstatēja letālo iznākumu, adresē pavadīja krietni ilgāku laiku, kamēr aptaujāja kopmītnēs dzīvojušos. Šobrīd izmeklēšana vēl nav galā, tāpēc komentārs no likumsargiem ir īss.

“Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas. Šobrīd notiek izmeklēšana, taču pašreizējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu,” liecina policijas sniegtais komentārs.

Policisti atklāj, ka jaunais vīrietis krita no visai iespaidīga augstuma - devītā stāva. Sazinoties ar Rīgas Tehniskās universitātes pārstāvjiem, izdevās gūt apstiprinājumu, kā bojāgājušais bija mācību iestādes students.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas