Sociālajā mājā Purvciemā kāds vīrietis ķeras pie šaujamajiem

tautaruna.lv 17.jūnijs 2021, 18:30
 
F64
Izsaukumā uz kādu sociālo māju policisti tika pie krietnas adrenalīna devas – proti, aizturot agresīvu vīrieti, atklājās, ka viņš ir nopietni bruņots, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Šis izsaukums uz vienu no Purvciema sociālajām mājām vēl kādu brīdi paliks kārtības sargu atmiņā.

Vīri tik tikko bija aprunājušies ar kādu kompāniju, kas iepriekš dzēra, ālējās koplietošanas telpās un bija pat pierunājuši klātesošos nomierināties un izklīst, tādēļ mierīgu sirdi grasījušies doties prom, kad jau kāpņu telpā viņi sastapušies ar nākamajiem asumiem - kādu trijotni, kas kliedzot un lamājoties metušies lejā pa kāpnēm. Atklājies, ka kādam vīrietim līdzi bijuši divi šaujamie.

Bruņotais vīrietis saslēgts rokudzelžos un kopā ar veseliem diviem šaujamajiem, kas pie viņa atrasti, nogādāts uz busiņu, kā arī uz notikuma vietu izsaukti papildspēki, lai jau kopā ar kolēģiem noskaidrotu, kas tad īsti šeit atgadījies. Un, palēnām šķetinot šo situāciju, atklājies, ka otrs vīrietis, kurš redzēts kāpņu telpā cīnoties ar aizturēto, bija ieradies pie nu jau rokudzelžos saslēgtā un viņa dzīvesbiedres, lai aizņemtos naudu, taču, saņemot atteikumu, saniknojies.

“Es viņam pateicu! Un viņš uzreiz man iesita. Tur bērns. Un mans draugs, ar kuru es dzīvoju, paņēma un teica viņam, lai skrien prom no šejienes. Un sākās kautiņš. Pēc tam manējais paņēma pistoli, gāzes pistoli un vienkārši izšāva gaisā, lai iet prom. Bet viņš sāka uzreiz bļaut un sist mani,” stāsta notikuma vietā sastaptā sieviete.

Lai arī atklājies, ka aiz restēm nonācis vīrs, kurš it kā aizstāvējis, jāsaka, ka arī šī rīcība nebūt nebija tik nevainīga. Noskaidrojās, ka viens no ieročiem ir pneimatiskais, bet otrs - gāzes ierocis. Pārbaudot šo ieroču reģistrācijas numurus, likumsargi uzzināja, ka gāzes pistole ir izsludināta Valsts policijas meklēšanā. Attiecīgi vīrietis nogādāts tuvākajā Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Savukārt otrs konfliktā iesaistītais bija devies uz savu mājokli un visu aizturēšanu izmantoja savā labā, lai veiksmīgi nozustu no policistu redzesloka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas