Atklāj detaļas par traģisko avāriju Zemītes pagastā

tautaruna.lv 15.jūnijs 2021, 13:09
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Pēc smagas avārijas ar motociklu Kandavas apkaimē gājis bojā 45 gadus vecs vīrietis. Uz transportlīdzekļa sēdēja divi cilvēki, taču to, vai miris vadītājs vai pasažieris, joprojām nav skaidrs. Otrs cilvēks, kurš atrasts avārijas vietā, atrodas slimnīcā smagā stāvoklī un liecību pagaidām sniegt nevar, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Svētdien vietējie iedzīvotāji Zemītes pagastā, Kandavas pusē, devās izbraucienā ar motociklu ”Yamaha”. Transportlīdzekļa vadītājs kaut kādu iemeslu dēļ nenovaldīja stūri un iebrauca grāvī. Avarējušo motociklu pēc kāda laika pamanīja garāmbraucējs, kas uzreiz zvanīja policijai. Operatīvie dienesti sākumā atrada tikai vienu cietušo - 28 gadus vecu vīrieti. Viņš bija smagi ievainots.

Kā stāsta Valsts policijas pārstāve Dace Kalniņa, notikuma vietā ieradās mediķi, kuri konstatēja vienu vīrieti, kurš tika paņemts aprūpē. Notikuma vietā ir gara zāle, un otrs cietušais uzreiz netika pamanīts.

Mediķu brigāde steigšus aizbrauca uz slimnīcu. Tikmēr policisti pārmeklēja apkārtni. Pļavā tika atrasts otrs cilvēks - kritiskā stāvoklī. Ņemot vērā, ka ārsti jau bija prom, likumsargi uzsāka cīņu par viņa dzīvību. Policisti veica reanimēšanas pasākumus vairāk nekā 20 minūtes. Šoreiz reanimācijas pasākumi nedeva cerētos rezultātus, un 45 gadus vecais vīrietis gāja bojā. Policistiem notikušā apstākļi joprojām nav skaidri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas