Babītes novadā auto ieripo ezerā ar visu vadītāju un diviem suņiem

tautaruna.lv 14.jūnijs 2021, 13:09
 
Ilustratīvs attēls / Kaspars Krafts/F64
Mokoša nāve piemeklēja divus suņus, kurus uz nomaļu peldvietu līdzi braucienā paņēma to saimnieks. Kāds vīrietis nesavaldīja savu braucamrīku un ieripoja ezerā, stāsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) 11. jūnijā, brauca palīdzēt Rīgas reģiona pārvaldes policistiem uz kādu nomaļu peldvietu Babītes novadā, netālu no Liepājas šosejas, dažu kilometru attālumā no Bļodnieku ciema.

Operatīvos dienestus izsauca, jo bija nepieciešama ūdenslīdēju iesaiste. Nelielajā ezerā 10. jūnijā, nogrima automašīna.

Pēc neoficiālas informācijas, vīrietis, būdams pamatīgā alkohola reibumā, ar automašīnu devās uz vietējo ezeru, līdzi paņemot divus mājas mīluļus - suņus. Vēl nenoskaidrotos apstākļos mašīna ieripoja ūdenī ar visu vadītāju un suņiem.

Grūti iedomāties, kas tieši notika grimstošajā automobilī, taču autovadītājam izdevās izkļūt ārā no spēkrata un saviem spēkiem veiksmīgi izpeldēt krastā. Daudz bēdīgāks liktenis piemeklēja abus suņus, kas atradās braucamrīka bagāžas nodalījumā, iespējams, būrī. Dzīvnieki bezpalīdzīgā stāvoklī noslīka. Nav zināms, vai vīrietis centās glābt četrkājaiņus vai ne, taču ziņas par baiso atgadījumu atbildīgos dienestus sasniedza plkst. 2.00 naktī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas