Atklāj detaļas par traģisko avāriju Murjāņos

tautaruna.lv 2.jūnijs 2021, 18:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Ar traģisku negadījumu Krimuldas pagasta Raganā sākās vakardienas rīts uz Latvijas autoceļiem, jo tur sadursmē ar kravas auto dzīvību zaudēja gados jauns mikroautobusa šoferis, vēsta “Degpunktā”.
Īsi pēc sešiem rītā operatīvie dienesti saņēmuši izsaukumu uz Murjāņiem, kur taisnā ceļa posmā uz Valmieras šosejas notikusi smaga frontālā sadursme.

Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, konstatēta divu transportlīdzekļu - kravas automobiļa un mikroautobusa - sadursme. Mikroautobusam bija diezgan stipri bojāta priekšējā puse, kur atradās autovadītājs. Kravas mašīnas vadītājs jutās labi, bet mikroautobusa šoferim uzreiz uz vietas tika sniegta medicīniskā palīdzība. Diemžēl cietušais mikroautobusa šoferis negadījuma vietā gāja bojā.

Kravas automašīnas vadītājs Jānis stāsta, - mikroautobuss parādījies tieši iepretim viņa vadītajam kravas auto, ne rādījis pagriezienu, ne apdzinis - braucis tieši virsū. Kravas automašīnas vadītājs pieļauj, ka jaunietis bija noguris un aizmidzis pie stūres.

Kā vēlāk atklājies, deviņpadsmit gadus vecais jauneklis bijis atceļā no nakts maiņas ceļu būvē Rīgas lidostas apkaimē un stūrējis uz Raganu, kur vēl pavisam nesen pabijis Jānis. Tur viņu gaidījuši kolēģi, kuriem puisis vedis darba instrumentus.

Kad izsaukti mediķi, jaunietis vēl bija pie samaņas, arī operatīvie dienesti atbraukuši operatīvi, bet jaunieša dzīvību diemžēl neizdevās glābt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas