VIDEO: vīrietis Bieriņos ar motorzāģi draud uzbrukt policistiem

tautaruna.lv 17.maijs 2021, 13:09
 
Dāvis Ūlands/F64
Kādam policijas izsaukumam vajadzēja beigties ar aizrādījumu par skaļu mūzikas klausīšanos nakts stundā, taču tas izvērtās par nopietnu incidentu starp pārkāpējiem un likumsargiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Īsi pēc pusnakts galvaspilsētas pašvaldības policisti iegriezušies kādā privātā teritorijā Bieriņos. Apkaimes iedzīvotāji lūguši palīdzību, jo viņu naktsmieru traucējot apdullinošas mūzikas dārdi.

Policisti ieradās minētajā privātmājas pagalmā, kas nebija norobežots, un sastapa trīs personas, ar kurām tika veiktas pārrunas, ka mūzika jānogriež klusāk. Vīrieši kārtībsargiem sacījušies, ka pie viņiem notiek “talka”, un paši noprata, ka izsaukums bijis saistībā ar skaļo mūziku.

Tomēr, lai arī sākumā šķitis, ka ļaudis ir saprātīgi un darbs šajā izsaukumā beigsies vien ar pārrunām, viens no klātesošajiem negaidīti kļuvis diezgan agresīvs un sācis provocēt policijas darbiniekus.

Par spīti nepārprotamajai agresijai, situāciju tomēr izdevies nedaudz atvēsināt. Jauneklis, kurš uzdevies par teritorijas īpašnieku, aicinājis policistus doties ārā, līdz policijas patruļauto. Pēc mirkļa agresīvais jauneklis atgriezies, taču šoreiz rokās jau turot motorzāģi.

Par situāciju, kad agresīvais vīrietis bija izgājis ārā un draudēja uzbrukt ar motorzāģi, uz notikuma vietu tika izsauktas vēl divas auto patruļas, kā arī vēlāk ieradās Valsts policija un ugunsdzēsēji, kurus bija izsaukusi nezināma persona, norādot, ka pagalmā izcēlies ugunsgrēks. Savukārt Valsts policija saņēma informāciju, ka kāds personai uzbrūkot ar teizeriem jeb elektrošoku, ar ko, visticamāk, bija domāti policijas darbinieki, kuri pildīja savus amata pienākumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas