Dobēlē iedzīvotāji mājas pagalmā ierauga filmu cienīgu skatu

tautaruna.lv 10.maijs 2021, 19:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Satraucošs skats pa logu pagājušajā nedēlā pavērās dažiem Dobeles iedzīvotājiem, kur daudzdzīvokļu māju rajonā policija apturēja kādu automašīnu un saslēdza rokudzelžos tajā sēdošos cilvēkus, kuru spēkrata salonā atradās aizdomīga izskata iepakojums, vēsta “Degpunktā”.

Ap deviņiem vakarā pa Bērzes ielu Dobelē virzījās gaiša “BMW” automašīna. Tajā sēdēja ļaudis, kas pārkāpuši likumu, bet cerēja tikt cauri sveikā. Vietējie iedzīvotāji no savu dzīvokļu logiem redzēja, ka policijas specdienests tuvojas spēkratam ar nolūku to apturēt.

“Viņi mēģināja panākt un aizšķērsoja ceļu. Vienkārši bloķēja viņus no abām pusēm. No abām pusēm piebrauca policija, no šīs - kreisās puses - piebrauca viena automašīna lielā ātrumā, tad vēl viena no pretējās puses. Izvilka divus vīriešus, nolika ar seju pret zemi, saslēdza rokudzelžos, cik nu es varēju redzēt, no balkona nav labas redzamības. Un tā arī viss beidzās. Visa tā procedūra aizņēma ne vairāk kā pus stundu,” stāsta blakus mājas iedzīvotāja Antonija.

Automašīnas salonā likumsargi atrada baltu iepakojumu. Liecinieki secina, ka tajā, visticamāk, glabājās apbreibinošas vielas un tāpēc “BMW” sēdošie vīrieši saslēgti rokudzelžos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas