Vietējie stāsta par nežēlīgo slepkavību Imantā

tautaruna.lv 7.maijs 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Šonedēļ Pārdaugavā, Rīgā pa Kurzemes prospektu braukāja neparasti daudz policijas automašīnu – likumsargi meklēja noziedznieku, kas nodarot smagus miesas bojājumus, nogalināja kādu vīrieti, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Tikai dažu metru attālumā no piecdesmitās mājas kāpņutelpas zālienā Kurzemes prospektā rīta agrumā vietējie iedzīvotāji atraduši smagi sakropļotu vīrieša līķi. Drīz vien pēc zvana policijai par notikušo uzzināja arī pārējie apkārt dzīvojošie, jo īsā laikā daudzdzīvokļu mājas pagalmā sabrauca vairākas izmeklētāju ekipāžas. Kaimiņu liecības par to, ko nācās pieredzēt otrdienas rītā, skaidri norāda ar kādu cietsirdību tika paveikts smagais noziegums.

“Varbūt māte gaida, varbūt sieva. Redziet, kā dzīvē notiek,” stāsta nama iedzīvotāja.

“Tur grūti bija atpazīt, jo galva bija sašķaidīta. Viņš gulēja šeit. Šajā vietā, tur kājās, šeit kājas, asinis. Asiņu bija šausmīgi daudz. Ļoti daudz. Pēc tam atbrauca ātrā palīdzība, izsauca policiju, šeit septiņas mašīnas bija. Kriminālpolicija arī,” stāsta kaimiņiene.

Viņa turpina: “Viņš 100% bija vietējais, jo viena kāja bija plika, ģērbts bija nevis ielu biksēs, bet krāsainās mājas biksēs. Uz centru vīrietis tādās biksēs nebrauks. Tas ir kāds no šī guļamrajona,” pieļāva kaimiņiene.

Likumsargi, apskatot noslepkavoto ķermeni, konstatēja durtu brūci. Iedzīvotāji ziņo, ka vīrietim kabatās atrastas arī viņa personīgas mantas, proti, naudas maks un mobilais telefons, taču policisti šo faktu nekomentē.

Lai slepkavu pēc iespējās ātrāk aizturētu, tika aptaujāti daudzi ļaudis no tuvākās apkārtnes un drīz vien, likumsargi veica pirmo aizturēšanu.

Valsts policijā norāda, ka, veicot izmeklēšanas darbības par izdarīto noziegumu tika noskaidrota divu personu, iespējamo vainīgo, atrašanās vieta un tika aizturēti divi vīrieši, kuri dzimuši 1978. un 1992. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas