VIDEO: naksts vidū Ķekavā notikusi smaga avārija

tautaruna.lv 5.maijs 2021, 13:09
 
Aivars Ķesteris/F64
Nakts vidū Ķekavā, Gaismas ielā atskanējis pērkona dārdam līdzīgs troksnis, – kāda pelēka “BMW” vadītājs, zaudējot kontroli par savu braucamo, lielā ātrumā ietriecies stabā un kokā. Diemžēl notikušais bēdīgi beidzies kādai jaunai sievietei, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Tagad par notikumiem 2. maija naktī Ķekava, liecina vien pēdas zāliena, pāris aprauti vadi, vietā, kur reiz bija laternas stabs, un apskrambāts koks, pret kuru atdūrās zemu lidojošais “BMW”. Viņa brauciens beidzās ap vieniem naktī lēzenā līkumā, netālu no Ķekavas vidusskolas.

Skatus, neilgi pēc avārijas, savām acīm redzējusi Aiga: “Es palīdzēt vairs nevarēju. Viņi jau bija izsaukuši ātro palīdzību. Sieviete gulēja ārā no mašīnas, laikam bija izvilkuši. Šoferis izskatījās tāds, ka nevarēja saprast - dzīvs, vai… Dievs stāv klāt.”

Ziņa par šo sadursmi acumirklī sasniegusi visos operatīvos dienestus un no tuvējām mājās sanākuši ļaudis, kurus bija uzmodinājis troksnis. Drīz vien, tālumā atskanējušas arī sirēnu skaņas. Ierodoties notikuma vietā policija redzēja, ka pie auto guļ no tā izvilkta sieviete, kurai blakus atradies arī vadītājs. Tika konstatēts, ka no vīrieša nāk diezgan stipra alkohola smaka.

Pats vīrietis no komentāriem par notikušo izvairījās, taču aculiecinieki stāsta, ka auto pa Gaismas ielu braucis diezgan lielā ātrumā un uz “guļošā policista” nav savaldījis savu spēkratu, kā rezultātā ar sānu ietriecās apgaismes stabā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas