Par Latvijas valstspiederīgās slepkavību Īrijā apcietināta sieviete

tautaruna.lv 3.maijs 2021, 16:20
 
Pixabay
Jau vēstījām, ka nežēlīga slepkavība ir notikusi Īrijā un tās rezultātā ir gājusi bojā 61 gadu veca Latvijas valstspiederīgā, divu bērnu māte, Ludmila Poletelova. Slepkavības lietā ir aizturēta sieviete, vēsta Alda Lanka publikācija "Par Ludmilas Poletelovas slepkavību apcietināta sieviete" portālā Baltic-Ireland.ie.

29. aprīlī Ziemeļīrijā miertiesas prāvas laikā apcietinājums tika piemērots sievietei, kuru vaino Latvijas valstspiederīgās Ludmilas Poletelovas slepkavībā. Ludmila Poletelova tika atrasta mirusi savā dzīvoklī.

Četrdesmit piecus gadus veco Svetlanu Švedovu tiesa apsūdz par Poletelovas slepkavību, kas notikusi laikā starp šī gada 19. aprīli un 24. aprīli. Izmeklētāji kā pierādījumu lietai ir pievienojoši videoierakstu.

Īsajā tiesas sēdes laikā detalizētāka informācija netika pieprasīta un arī sniegta. Svetlanas Švedovas aizstāve vienīgi tiesai darīja zināmu, ka nav iesniegts pieteikums par atbrīvošanu pret drošības naudu. Prokurors lūdza tiesu apsūdzētajai piemērot drošības līdzekli, paturot viņu apcietinājumā, un apgabala tiesnesis ņema vērā šo ieteikumu.

Lietas izskatīšana turpināsies un nākamās sēdes datums ir 10. maijs.

Ludmilu Poletelovu atrada pēc tam, kad darba biedri sāka uztraukties, kāpēc sieviete nav ieradusies darbā. Sieivete strādāja vietējā vīna bārā.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka sieviete mirusi pēc tam, kad saņēmusi vairākus sitienus pa galvu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas