VIDEO: Pārdaugavā kāds zaglis iekuļas lielās nepatikšanās

tautaruna.lv 21.aprīlis 2021, 18:30
 
F64
Pavisam nesen Pārdaugavā, pateicoties kāda apsarga neatlaidībai, policistu rokās nonācis zaglis, kurš ne tikai vairākkārt apzadzis vietējo veikalu, bet varētu būt saistīts arī ar kādu citu noziegumu policistu rokās, vēsta “Degpunktā”.

Rīta agrumā Pārdaugavas ielās patrulējošie policisti ievērojuši savādu ainu - tālumā uz ielas bija parādījušies divi skrienoši vīrieši un radies iespaids, ka viens otru ķer. Taču kamēr vīri centušies saprast, kas īsti notiek, abi skrējēji pietuvojušies un kļuvis skaidrs, ka tik tiešām kāds gados vecāks kungs izmisīgi cenšas panākt priekšā skrienošo.

Vīri nedaudz pielikuši soli un drīz vien abi panākti.

Atklājās, ka viens no vīriešiem ir kāda pārtikas veikala darbinieks, kurš esot skrējis pakaļ veikala zaglim. Darbinieks skaidroja, ka vīrietis esot ienācis veikalā, pievācis pilnu maisu ar pārtikas produktiem un meties bēgt, savukārt veikala darbinieks zaglim ir sācis dzīvties pakaļ, stāsta Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Zane Liepiņa.

Taču ar to viss šis stāsts nav beidzies, jo, tiklīdz ļaundaris ietupināts aiz restēm, pie policijas auto pienācis kāds kungs, kurš izteica aizdomas, ka šīs dienas veikala apzagšana varētu nebūt vienīgais notvertā grēks.

“Es redzēju viņa ģīmi, man kaimiņam nočiepa riteni, tepat pie veikala bāzes,” sacīja pienākušais, noskaidrojot, ka šādos gadījumos jāvēršas ar iesniegumu Valsts policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas