Šoferis izmests no auto; atklāj detaļas par smago avāriju Jelgavas pusē

tautaruna.lv 20.aprīlis 2021, 10:59
 
Aivars Ķesteris/F64
Trīs bojāgājušie divu dienu laikā – nelāga nedēļas nogale aizvadīta ceļu satiksmē. Tostarp, Jelgavas pusē kāds šoferis nespēja novaldīt stūri līkumā, pa kuru brauca teju katru darba dienu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Raubēnu ciemā, pašā Rubeņu ceļa galā, atrodas industriāla teritorija, kur pārsvarā saimnieko dažādu uzņēmumu darbinieki. Vienā no tiem - “Zemgales remonta centra” angārā - darbojas meistari, kas apkopj kravas automašīnas.

Viens no atslēdzniekiem, kas tur strādā, sestdien vadot ”Volkswagen Golf” spēkratu, pa ceļam uz darbavietu neizņēma asu līkumu pa labi. Par spīti tam, ka vadītājs pārzina šo pagriezienu, vīrietis iestūrēja grāvī. Vietējie darbinieki pieļauj iespēju, ka atslēdznieks sēdies pie stūres neadekvātā stāvoklī.

To, vai šoferis patiešām bija lietojis alkoholu, policisti notikuma vietā noskaidrot nevarēja - avārijas sekas izvērtās traģiskas. Policisti uzklausīja kādas sievietes liecību, kas bija spējīga atstāstīt redzēto. Automašīna esot kūleņojusi, tās vadītājs izmests no salona.

“Dažas sekundes, tā viņa raksta, ir bijušas kaut kādas dzīvības pazīmes, ķermenis raustījies, bet tūlīt arī beigušās dzīvības pazīmes, un autovadītājs mira negadījuma vietā,” informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas priekšnieka vietnieks Andis Rozenbahs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas