VIDEO: aculieciniece stāsta par notikumiem Mežaparkā, kur nodedzināts "BMW X5"

tautaruna.lv 16.aprīlis 2021, 10:30
 
Kaspars Krafts/F64
“Atvēru acis, man istaba mājas tālākajā stūrī, viss dzīvoklis mirgoja,” tā par nakts notikumiem stāsta vietējā iedzīvotāja Mežaparkā, kur nodedzināts “BMW” markas spēkrats, ar kuru, visticamāk, pārvietojās Romāna Bezzubova slepkavas.

“BMW” stāvēja šķērsām uz kāda asfaltēta ceļa Saules dārzā un dega zilās liesmās. Tiklīdz informācija par degušo spēkratu nonāca līdz ugunsdzēsējiem glābējiem, par to tika informēti arī policisti un pēc mirkļa Ezermalas ielu izgaismoja neskaitāmas bākugunis. Kundze, kas dzīvo vistuvāk ugunsgrēka vietai, pavadīja visai nemierīgu nakti.

“Es atvēru acis, man istaba mājas tālākajā stūrī, viss dzīvoklis mirgoja. Es piegāju pie loga, pacēlu žalūzijas un skatos stāv ugunsdzēsēju mašīna, liesmas dzēš, cilvēki skraida, bet tālumā. Es uzvilku halātu un izgāju ārā uz ielas, stāvēju. Pēc tam iznāca mazdēls un jautāja, vai es nedzirdēju blīkšķus, bet es nekādus blīkšķus nebiju dzirdējusi. Es pamodos no mobilā telefona un no tā, ka viss mirgoja. Tas laikam arī viss… Es gāju gulēt, bet pa logu speciāli neskatījos. Man pat no turienes arī nav redzams nekas, man, lai kaut ko redzētu, speciāli jāpārliecas,” stāsta sieviete.

Sarkanajā ēkā, kas redzama fonā, atrodas biroji, nakts laikā tur cilvēku nav, tālāk, Ķīšezera krastā ir sporta laukums, arī tur varbūtība sastapt kādu nakts vidū ir visai maza. Zināms, ka zem automašīnas tika izrakta neliela bedre un tajā izliets viegli uzliesmojošs šķidrums un auto nosvilināts, tādējādi iznīcināti vērtīgi pierādījumi.

Neoficiāla informācija liecina, ka cilvēks, kas varētu būt saistīts ar šo incidentu, no adreses aizbrauca ar baltu vieglo “BMW” spēkratu ar vācu valsts reģistrācijas numuriem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas