VIDEO: Bolderājā notikusi smaga avārija

tautaruna.lv 15.aprīlis 2021, 20:43
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Bolderājā kāds ”Mercedes” vadītājs pēkšņi iebraucis pretējā joslā un izraisījis smagu avāriju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap pusdienas laiku Piestātnes ielā ceļu nesadalīja divas vieglās automašīnas. Tām spēcīgi saduroties, šķīda dzelži un izsprāga drošības spilveni. Viens no avārijā iesaistītajiem spēkratiem bija pelēks ”Mercedes”, kura šofera sieva, sēdēdama pasažiera sēdeklī, guva traumas.

“Automašīna sadauzīta, sieva cietusi. Sievu aizveda ātrā palīdzība. Viņa atsitās pret stiklu ar galvu,” stāsta ”Mercedes” vadītājs.

”Mercedes” vadītājs pēkšņi iebrauca pretējā joslā, taranējot ”BMW”. Negadījums notika diezgan netipiskā vietā, proti, nevis krustojumā vai kādā slikti pārredzamā vietā, bet gan taisnā ceļa posmā. Šoferis skaidro, ka automašīnai priekšā izskrēja dzīvnieks.

“Nu, ko es varu teikt, priekšā izskrēja suns,” stāsta ”Mercedes” vadītājs.

Arī ”BMW” vadītājs tika nogādāts slimnīcā. Viņa meita atsteidzās uz notikuma vietu un skaidro, ka ”Mercedes” šoferis nerunā patiesību. Sieviete uzskata, ka pensionārs izdomājis klaiņojošo suni, lai attaisnotu savu nespēju vadīt automašīnu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas