VIDEO: kā vīriešiem alkohola reibumā izdevies sabojāt tikko kā nopirktu auto

tautaruna.lv 18.aprīlis 2021, 17:48
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Kūku ciemā Krustpils novadā no ceļa nobraukusi automašīna “Audi A4”, iebraukusi grāvī, apkritusi uz sāna un ietriekusies privātīpašuma sētā, to pamatīgi sabojājot, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Ceļu satiksmes negadījums Kūku ciemā notika pēcpusdienā. “Audi A4”, apmeties uz sāna, bija ietriecies privātmāju ieskaujošā sētā, to sabojājot.

Kad notikuma vietā piestāja “Bez Tabu” komanda, turpat darbu veica Valsts policijas (VP) darbinieki un ap sadauzīto spēkratu mīdījās arī divi vīrieši. Abi bija pamatīgā alkohola reibumā. Viens no viņiem, vārdā Edmunds, atzina, ka sēdās pie stūres, izdzēris lielu daudzumu alkohola. Viņam nav autovadītāja apliecības. Pēc Edmunda stāstītā, avārijas brīdī ātrums apdzīvotā vietā esot bijis iespaidīgs - ap 150 km/h.

Edmunds turpināja lietot degvīnu avārijas vietā un skuma par automašīnas iznīcināšanu. Konkrēto “Audi” tās dienas rītā Varakļānos esot iegādājies viņa draugs Aldis, kurš bija otra persona auto salonā. Edmunds atzina, ka abi nosvinējuši pirkumu un braukuši mājup uz Cesvaini, tomēr pa ceļam apmaldījušies.

"Avarējām! Izdzērām ļoti daudz! Trīs litrus šņabja. Un sēdos pie stūres. Tikko nopirkām mašīnu! Braucu, nezinu, kas notika. Bremzes varbūt nenostrādāja, sanāca pizģ*ts! Lūk, rezultāts - mašīna “lupatās”! Mēs arī pa ceļam svinējām," pauž Edmunds.

Edmunds stāstīja, ka lietojis alkoholu, arī braucot pie stūres. Pats bija izbrīnīts, ka ar draugu nenositās. Uzskata, ka viņus paglābusi drošības josta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas