VIDEO: Rīgā pusaudžus naktī izseko aizdomīgs tipiņš

tautaruna.lv 12.aprīlis 2021, 13:09
 
Dāvis Ūlands/F64
Lai arī Rīga šķiet samērā droša pilsēta, kā izrādās, dažādu savādu notikumu šeit netrūkst. Piemēram, pavisam nesen kāds ārkārtīgi aizdomīgs vīrietis vismaz 40 minūtes izsekojis divus pusaudžus, kuri nakts vidū kājām devušies mājās, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Īsi pēc pusnakts viena no galvaspilsētas policijas patruļām nosūtīta uz Brīvības ielu palīgā diviem nepilngadīgiem pusaudžiem, kuri naksnīgajās ielās bija nonākuši ļoti nepatīkamā situācijā - viņiem mājupceļā uzglūnējis kāds aizdomīgs tipiņš.

Par lielu izbrīnu kārtības sargiem, pēc pāris minūtēm ierodoties norādītajā vietā, krustojumā stāvējuši ne tikai abi puikas, kuri lūguši palīdzību, bet arī pats iespējamais ļaundaris: “Mēs nākam no centra puses. Viņš nāk līdzi jau kādas 40 minūtes. Viņš nav tāds agresīvs, bet mēs… (..) Mēs nokavējām tramvaju,” policistiem stāstīja pusaudži.

Savukārt aizdomīgais vīrietis apgalvojis, ka dzīvojot vienā adresē: “Es puikas pavadu uz mājām. Viņi dodas uz mājām, uz Mežaparku. (..) Es viņus pavadu, jo pēdējais tramvajs jau aizgājis. Viss normāli.

Likumsargi abus jaunekļus uzaicinājuši policijas busiņā, savukārt vīrietim, kurš jau ne pirmo reizi nonācis policistu redzeslokā, lūguši uzrādīt kādu personu apliecinošu dokumentu. Pēc kā, ielūkojušies datubāzēs, kur atklājies, ka vīrietis šobrīd izsludināts meklēšanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:36

Jaunākās diskusijas