VIDEO: Bolderājā policistiem nākas izmantot elektrošoku pret daudzbērnu māti

tautaruna.lv 2.marts 2021, 14:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Brīvdienas pievakarē Kurzemes pārvaldes policisti devušies uz Bolderāju. 110 zvanu centrālē bija saņemta ziņa par kādu dzīvokli Mežrozīšu ielā, kurā, iespējams, atrodoties vairāki bērni, kuru māte esot pamatīgi piedzērusies, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem ierodoties adresē, konstatēts, ka bērnu māte atrodas alkohola reibumā.

Turpat dzīvoklī policisti sastapušies arī ar bariņu bērnu un kādu jaunekli, kurš atklājis, ka ir vecākais dēls, kurš šeit nedzīvo.

Dzīvoklī bija liela nekārtība - ēdiena paliekas, tukšas alkohola pudeles, saplēstas glāzes.

“Es skaidri nezinu, bet kaimiņi saka, ka viņa jau nedēļu dzer,” policistiem pastāstīja sievietes vecākais dēls.

Kā bērni pavadījuši šo nedēļu, atlika vien minēt, taču bija skaidrs, ka viņiem šādā vidē, kur starp izsmēķu kalniem lavierē tarakāni, nav jāpaliek.

Redzot, ka māte nav spējīga nostāvēt kājās, policisti uz notikuma vietu izsaukuši mediķus, kā arī pieņēmuši lēmumu bērnus šķirt no ģimenes.

Bērnu māte kļuva emocionāla, kā rezultātā paņēma rokās nazi un draudēja nodarīt sev pāri. Lai sievieti apturētu, policistam nācās lietot elektrošoku.

Pēc šāda notikumu pavērsiena sieviete saslēgta roku dzelžos un tā arī sagaidījusi mediķus, kuri drošības labad nolēmuši kundzi hospitalizēt uz Tvaika ielu, savukārt trīs nepilngadīgie bērni nogādāti krīzes centrā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas