VIDEO: Rīgā vecmāmiņa lūdz policiju glābt viņas mazbērnu

tautaruna.lv 26.februāris 2021, 17:11
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Kāda māte, pieskatot dēlu, spējusi sasniegt vairāk nekā četru promiļu lielu reibumu, kā rezultātā par puiku nespējusi parūpēties un glābt mazbērnu bija jānāk talkā omītei, vēsta “Degpunktā”.

Trešdienas pēcpusdienā Latgales pārvaldes policisti saņēmuši kādas satrauktas vecmāmiņas zvanu. Kundze atklāja, ka viņas meita kopā ar mazbērnu jau diennakti neesot atgriezušies mājās. Sievieti ir izdevies sazvanīt, taču kundzei ir radušās aizdomas, ka meita esot piedzērusies un, iespējams, nevar parūpēties par dēlu.

Zvanītāja zināja teikt, ka abi varētu būt apmetušies kādā viesu namā. Kad policija ieradās norādītajā vietā, sieviete ar mazo bērnu tur tik tiešām sastapti.

Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes inspektors Raimonds Pērkons stāsta, ka, apsekojot norādīto vietu, izdevās sastapt sievieti kopā ar bērnu. Jau sarunas laikā kļuva skaidrs, ka sieviete ir alkohola reibumā, tādēļ policija izlēma pārbaudīt reibuma stāvokli.

Pārbaudes laikā tika konstatēta 4,41 promile. Tā kā policija bija saņēmusi informāciju, ka iepriekš, citos gadījumos, bērna nogādāšana drošā vidē nav līdzējusi un viņa māte zēnu turpinājusi vest prom no mājām uz nezināmām vietām, tad nolemts šķirt bērnu no ģimenes un nogādāt krīzes centrā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas