Aculiecinieks stāsta, kā Rīgā palīdzējis policijai noķert ļaundarus

tautaruna.lv 25.februāris 2021, 23:32
 
Aivars Ķesteris/F64
Lielveikalā Pārdaugavā, tīkojot pēc alus pudeles, paviesojušies divi zagļi, no kuriem viens sadūris apsargu un abi metušies bēgt, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Agrā darba dienas pēcpusdienā Samvels sēdējis savā auto netālu no Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas. Viņš gaidījis savu dzīvesbiedri, kurai tūdaļ jau vajadzējis atgriezties.

“Izkāpu uz ielas uzpīpēt. Redzēju, ka nāk divi cilvēki, divi vīrieši. Man viņi uzreiz šķita aizdomīgi. Turklāt no viņu sarunas varēja noprast, ka kāds kaut kādu roku savainojis. Vēl nodomāju, ka varbūt savā starpā kaut ko nav sadalījuši. Kad viņi bija nogājuši jau diezgan labu gabaliņu, es izdzirdēju sirēnas. Man jau radās aizdomas, ka viņi varētu būt kaut ko sastrādājuši. Nu, kad ieraudzīju, ka tās ir policijas sirēnas, sapratu, ka policisti meklē viņus,” saka Samvels.

Samvels norādījis policistiem, kurp devušies abi aizdomīgie tipiņi, taču drīz vien sapratis, ka kārtības sargi īsti nezina, ko meklēt. Cilvēku ielā bijis gana daudz, un viņš atskārtis, ka labākais, ko var darīt, ir pašam doties palīgā.

“Kad policija brauca garām, es norādīju, kur viņi palika. Pirms tam vēl piefiksēju, ka viens ieskrien vārtrūmē. Policisti apstājās, aizskrēja turp, bet tad atgriezās. Neatrada nevienu. Viņi nesaprata, ko īsti ķert, jo nebija redzējuši nevienu. Tad ievēroju, ka viens atkal sāk skatīties no stūra. Tad jau skrēju uz to pusi, policisti skrēja ar mani, aizskrējām līdz krustojumam, kur parādīju, ka tas cilvēks jau ir pārskrējis ceļu.” viņš stāsta.

Samvels turpina stāstīt, ka policisti vienu zagli noķēra, un, kad viņš kopā ar likumsargiem atgriezās sākotnējā sastapšanās vietā, pie vārtrūmes piebrauca vēl divas policijas ekipāžas. Samvels norādījis virzienu, kurp devies viens no zagļiem, kurš gala rezultātā arī notverts - vīrietim vairs neesot bijis, kur bēgt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas