Policija meklē aculieciniekus traģēdijai Olaines novadā

tautaruna.lv 23.februāris 2021, 19:03
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Ceturtās sērijas “Volkswagn Golf” vai tai līdzīgas automašīnas vadītājs tiek vainots kāda pensionāra notriekšanā uz Jelgavas šosejas, vēsta “Degpunktā”.

Piektdien, neilgi pēc plkst. 22 vakarā, kad ārā jau sen valdīja akla tumsa, kāds cienījama vecuma vīrietis, mērojot ceļu no vietējā veikala, gāja pāri Jelgavas šosejai. 86 gadus vecs kungs šķērsoja lielceļu neatļautā vietā un nebija pamanījis tuvojošos vieglo spēkratu. Auto notrieca vīrieti, bet pēc negadījuma izraisīšanas vadītājs neapstājoties pameta notikuma vietu.

Kas uz šosejas parādījās pirmie operatīvie dienesti, biedējošajai ainai uzmanību pievērsa arī apkārtnes iedzīvotāji.

Tikmēr policijā sākta krimināllieta par transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, kas izraisījusi cilvēka nāvi. Bargākais sods par šādu noziegumu ir astoņi gadi aiz restēm.

Valsts policijā informē, ka negadījums noticis šā gada 19.februārī, ap plkst. 22.20, Olaines novadā, Pārolainē uz autoceļa Rīga-Jelgava (25.kilometrā), kur pagaidām nenoskaidrots autovadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca gājējam un no notikuma vietas aizbrauca. Gājējs notikuma vietā no gūtajām traumām mira.

Lai identificētu šoferi, kas pameta negadījuma vietu, VP aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kā arī personas, kuras, iespējams, ir redzējušas zilas krāsas automašīnu “Volkswagen Golf 4”, kas ir bojāts priekšējā labajā pusē, zvanot pa tālruņa numuru 67086661, 26653627 vai 110.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:34

Jaunākās diskusijas