VIDEO: Ģimenes strīdā Rīgā vīrietis uzbrūk bērniem ar nazi un metāla stieni

tautaruna.lv 27.janvāris 2021, 18:01
 
Dāvis Ūlands/F64
Stāsts par kādas ģimenes strīdu, kurā nācies iesaistīties ne tikai policistiem, bet arī vairākiem, kādas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājiem – kāds ķildā iesaistītajam, varmācīgajam vīram atņēmis nažus un steku, kāds cits, ļāvis pārbiedētajai ģimenei, patverties drošībā līdz ierodas kārtības sargi.

Darba dienas vakarā viena no galvaspilsētas policijas patruļām ieradusies Imantā, kur kāda nama kāpņu telpā norisinoties skaļš ķīviņš un tiekot vicinātas dūres.

Kārtība sargi devušies kāpņu telpā un drīz vien sastapušies ar sievieti un diviem viņas bērniem - ģimene pēc konflikta mājās bija patvērusies pie kaimiņiem. Bēgšana gan nav noritējusi viegli, jo sieviete no dzīvokļa mēģinājusi bēgt divas reizes. Pirmajā viņa klauvējusies pie kaimiņu durvīm, taču uz to un viņas saucieniem neviens nav reaģējis. Agresīvais vīrietis, kurš ir bērnu patēvs, viņu bija ievilcis atpakaļ dzīvoklī un tikai ar otro reizi viņai ar bērniem izdevās izkļūt no dzīvesvietas.

Notikuma vietā noskaidrojies, ka izcēlies konflikts, kura laikā vīrietis vecākajam dēlam ar nazi iegriezis rokā, savukārt jaunākajam dēlam, kuram bija tikai trīs gadi, viņš ar metāla trubu - stekam līdzīgu priekšmetu bija trāpījis vairākas reizes. Līdz ar to uz notikuma vietu izsaukti arī mediķi.

Savukārt, aizturētais varmāka iesēdināts policijas busiņā, kur sagaidījis Valsts policijas ierašanos. Rezultātā, 18 gadus vecais puika atteicies no došanās uz slimnīcu, savukārt trīsgadnieks nonācis pie dakteriem papildus izmeklējumu veikšanai.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:01

Jaunākās diskusijas