VIDEO: Covid-19 slimnieks izbēg no patversmes un izraisa smagu avāriju

tautaruna.lv 26.janvāris 2021, 17:02
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Bēgšana no Covid-19 slimnieku izolatora, auto zādzība, bēgšana no neskaitāmām policijas ekipāžām un asinsstindzinoša avārija. Tas viss noticis pusstundas laikā kāda galvaspilsētas bezpajumtnieka “izpildījumā”, vēstīja raidījums "Degunktā".

Kā izrādās, šis stāsts patiesībā sācies sestdien plkst. 12.26, kad gaišā dienas laikā loga rūtij izbiris stikls - to no iekšpuses izsitis kāds sasirgušais bezpajumtnieks ar Covid-19 pozitīvu testu, kurš jau kopš 19. janvāra atradies sava veida “ieslodzījumā”. Pēc izlaušanās vīrietis devies “Lido” virzienā, un apsargi nodevuši šo informāciju policistiem.

Taču, lai arī policijas auto bijis turpat līdzās, bēglim izdevis veikli noslēpties no inspektoru acu skatiem - kā atklājies, vēlāk noskatoties video ierakstus, aizbēgušais glābiņu atradis netālu esošajās tūjās, bet policisti, to nepamanot, devušies Krasta ielas virzienā - kur nevienu tā arī nenotvēra.

Mirkli vēlāk saņemta informācija, ka bēglis iekāpis vienā no darbinieku automašīnām, kas stāvējusi ar ieslēgtu dzinēju, un aizbraucis prom. Par notikušo nekavējoties tika ziņots Valsts policijai, un automašīna izsludināta meklēšanā.

Tikmēr baltais “Audi” jau traucies ārā no galvaspilsētas. Pirmā aizķeršanās tam fiksēta Salaspilī, kur uz šosejas auto sabojājis vairākus citus braucamrīkus un no notikuma vietas aizlaidies. Policistiem, aptuveni nojaušot, kurp šoferis varētu doties, uz lielceļa pusi nosūtītas vairākas ekipāžas - viena pārkāpēju gaidījusi pie Ķeguma, savukārt otra uzsākusi ceļu no Ogres. Autovadītājs tika pamanīts Ogres centrā un sākās pakaļdzīšanās, kas gan neturpinājās ilgi, jo jau pēc dažām minūtēm viņš iebraucis pretējā joslā un sadūries ar “Subaru” vieglo auto, kas atsitās pret vēl vienu uz ceļa esošu spēkratu.

Neprātīgā stūrētāja “lidojumu” piefiksējušas arī video kameras, mirklī, kad baltais “Audi Q7” lielā ātrumā ietriecies priekšā braucošā “Audi 80” un aizstūmis to, līdz abi apstājās laukā. Aizdomīgos trokšņus un kņadu uz šosejas tobrīd pamanījuši arī blakus mājas iedzīvotāji, kuri tikai pirms desmit minūtēm bija atgriezušies no veikala. Viņiem paveicies netrāpīties bēgošā šofera ceļā.

Kā norāda Valsts policijas pārstāvis, šobrīd pret aizturēto 56 gadus veco vīrieti ir ierosināti divi kriminālprocesi - viens par automašīnas zādzību, savukārt otrs par nodarījumiem ceļu satiksmē.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas