Auto kļuva nekontrolējams: Ludzā noticis traģisks negadījums

tautaruna.lv 21.janvāris 2021, 19:31
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kāds pensionārs no Ludzas pa dienu devās mājās no kristībām, sēžot pie stūres savam “Honda” spēkratam, līdz zaudēja samaņu. Automašīna kļuva nekontrolējama un taranēja visu, kas pagadījās ceļā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Aldis dzīvo Ludzā, Liepājas ielā, un savu “Volvo” automašīnu parasti novieto pagalmā. Otrdien ap plkst. 14.30 viņš sadzirdēja burzmu trepju telpā. Pabāzis galvu pa durvju spraugu, kaimiņi sāka satraukti stāstīt, ka kāds šoferis iebraucis sētā un nule sadauzījis viņa spēkratu.

Aldis nebija vienīgais, kura īpašumu taranēja nekontrolējamā “Honda”. Arī Velgas žogs tagad jāatjauno, jo tika izrauts ar visu stabu.

Automašīna iztriecās cauri mājas žogam un turpināja ceļu līdz pat 22. nama pagalmam. Tur spēkrats aizdegās, bet šoferis vēl atradās salonā.

Viktorija, kura dzīvo Liepājas ielā, redzēja ugunsgrēku pa savas istabas logu. Viņa stāsta, ka divi garāmgājēji izrādījās gana drosmīgi, lai atrautu vaļā ” Hondas” durvis un izvilktu cietušo pensionāru. Šoferis tika noguldīts sniegā, kamēr uz adresi traucās mediķi.

Apskatīt avārijas vietu atnāca arī bojāgājušā pensionāra bērnības draugs.

“Vienmēr tikāmies, katru dienu parunājāmies,” stāsta šofera bērnības draugs.

Viņš apgalvo, ka 69 gadus vecais vīrietis vakar devās mājās no peldes ledainā ūdeni un, iespējams, pārslogoja ķermeni.

“Viņš brauca no kristībām un nogura, kā saka, slikti kļuva, sirds apstājās, un tas arī viss. Šodien piezvanīja, pastāstīja, kas un kā, Vovas vairs nav starp dzīvajiem,” saka šofera bērnības draugs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:45

Jaunākās diskusijas