VIDEO: Rīdziniece piedzīvo briesmīgu situāciju tramvajā; policija nereaģē

tautaruna.lv 13.janvāris 2021, 13:09
 
F64
Pirmdien, 11.janvārī, kāda rīdziniece piedzīvoja nervozāko tramvaja braucienu savā mūžā, jo bariņš zēnu tā vagonā nodarbojās ar huligānismu, tostarp rādīja kailu pēcpusi un čurāja pa logu, vēsta "Degpunktā".

Jaunā sieviete no Mežaparka, kuru dēvēsim par Sintiju, vēlu vakarā devās mājās ar 11.tramvaju.

Brauciens ik minūti kļuva arvien nepatīkamāks pāris jauniešu dēļ, kuri braucamajā nodarbojās ar huligānismu, bet sievietei neviens nepalīdzēja tikt galā ar situāciju.

“Visi trīs iekāpa iekšā un es pamanīju, ka viņiem rokās ir sniega pikas. Viņi atvēra vaļā vairākus tramvaja logus un pa tiem meta ārā sniega pikas. Tad viņi izdomāja rādīt kaut kādas rupjības kamerai un pēc tam arī izdomāja novilkt bikses un rādīt pliku dibenu kamerai. Cik es atceros, tad jau tramvajā bija iekāpuši arī citi pasažieri un kailās pēcpuses viņi rādīja arī pavērsušies uz pasažieru pusi," stāstīja Sintija.

Šķita, ka bērni tikai dauzās, bet vēlāk kļuva skaidrs, ka izklaide kļūst arvien rupjāka. Viens no jauniešiem sāka nokārtot savas dabiskās vajadzība pa atvērtu tramvaja logu, kamēr tas brauc. Tika pārkāptas uzvedības normas un pasažiere izlēma rīkoties.

“Zvanu policijai, sāku skaidrot šo situāciju, stāstu, kāds ir maršruts un kurā pieturā atrodos. Tad man pateica, ka mani tūlīt savienos ar kādu citu [operatīvā dienesta] darbinieku. Mani savienoja ar kādu citu, kā es nopratu, policijas darbinieku un man savs sakāmais bija atkal jāstāsta no jauna,” atminas Sintija.

Tiklīdz Sintija sāka stāstīt par notiekošo jau otro reizi, jaunieši to sadzirdēja un gāja atriebties. Viens no zēniem viņai uzspļāva uz pieres un visi trīs huligāni izkāpa no tramvaja ārā. Kad policijai tas darīts zināms, dispečere atbildējusi: “Tad jau neko.”

Par spīti tam, ka ar policiju Sintijai izdevās sazināties, viņa uzskata, ka policija nav pildījusi darba pienākumus.

“Mani, var teikt, pazemoja aizskāra. Un es nekādus risinājumus tam neredzu. Policija vai nu negrib rīkoties vai, ja ir bezspēcīga, tad nav jēgas tās norādītajam numuram,” viņa uzskata.

Policijas pārstāvis Toms Sadovskis atzīst, ka saruna ar policijas dispečeri ir bijusi neveiksmīga, taču uz izsaukumu ekipāža tomēr izbrauca.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:12

Jaunākās diskusijas