VIDEO: Policija Vecmīlgrāvī atrod mazus bērnus un viņu pāredzērušos vecākus

tautaruna.lv 12.janvāris 2021, 13:09
 
Dāvis Ūlands/F64
Diviem maziem bērniem Vecmīlgrāvī vecāki regulāri piedzeras līdz bezsamaņai un bērni līdz ar to nedroši paliek savā vaļā, kā noticis arī šoreiz, vēsta raidījums “Degpunktā”.
Ap trijiem naktī Ziemeļu pārvaldes policisti devušies uz kādu daudzdzīvokļu namu Vecmīlgrāvī. Tā iedzīvotāji ziņojuši par kādu dzīvokli, kura durvis atstātas vaļā un iekšā, iespējams, esot mazi bērni, kurus neviens nepieskata.

Dzīvoklī sastaptā meitenīte, kura bija atvērusi tā durvis, norādījusi, ka vecāki guļ, jo ļoti daudz dzer. Viņi dzerot katru dienu un kārtībsargiem pasniegusi papīrīti, kurā minēts vecmammas telefona nomurs.

Pēc sarunas ar meitenīti, likumsargs ielūkojies arī vecāku guļamistabā, kur redzamais atklājis kārtīgas uzdzīves sekas.

Tā kā meitenīte policistiem bija pasniegusi lapiņu ar vecmāmiņas tālruņa numuru, turklāt spēja pastāstīt, ka omīte mitinās pavisam netālu, policisti uz notikuma vietu izsaukuši papilspēkus, kas bērnus nogādāja drošā vidē. Savukārt, kārtībsargi ar grūtībām pamodinājuši pašus vecākus, kuri bija visai neapmierināti ar šādu ballītes iznākumu.

Liksargi bērnu vecākiem paskaidroja, ka viņu stāvokļa dēļ, lai bērnus netraumētu, abu atvases brauks pie omītes, ja vien viņi nevēlas, lai bērnus aizved uz krīzes centru. Vecāki piekrituši bērnus nākamajā dienā skaidrā izņemt no omītes mājām.

Bērnu mātei bija izdevies sasniegt 3,2 promiļu lielu reibumu, savukārt tēvs atradies gandrīz 2,5 promiļu reibumā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas