VIDEO! Meklē vandāļus, kuri Vangažos demolējuši svētku egli

Lelde Veinberga 16.decembris 2020, 21:21
 
F64 Photo Agency
Sestdien, 12.decembrī, pēc pulksten 17.20, Reģionālās pašvaldības policijas videonovērošanas kameru redzeslokā nonāca jauniešu grupa, kura Inčukalna novada Vangažos, demolēja uztādīto svētku egli pie kultūras nama.

2020.gada 12.decembrī, pēc pulksten 17.20, Reģionālās pašvaldības policijas videonovērošanas kameru redzeslokā nonāca jauniešu grupa, kura Inčukalna novada Vangažos, demolēja pilsētā uztādīto svētku egli pie kultūras nama.

Video aplūkojams šeit!

Reģionālā pašvaldības policijas Inčukalna novada nodaļa lūdz palīdzību atpazīt vainīgās personas. Informāciju lūgums sniegt Reģionālās pašvaldības policijas Inčukalna novada nodaļas priekšniekam M.Jurēvičam pa t.25141014 (anonimitāte tiek garantēta). Vienlaicīgi ar šo Reģionālā pašvaldības policija atgādina, ka par tāda rakstura darbībām likumdevējs ir paredzējis atbildību, tādējādi papildus lūdzam bērnu vecākiem veikt audzinoša rakstura pārrunas ar savām atvasēm par uzvedību publiskās vietās, kā arī atgādināt par valstī pastāvošajiem ierobežojumiem saistībā ar izsludināto ārkārtas stāvokli valstī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:27

Jaunākās diskusijas