VIDEO: Olaines novadā notikusi cietsirdīga slepkavība

tautaruna.lv 1.decembris 2020, 13:09
 
Gatis Rozenfelds/F64
Kaisles un greizsirdības noziegums – tā, visticamāk, var definēt Olaines novada Vaivadu ciematā notikušo uzbrukumu. Kāds vīrietis atriebies bijušajai sievai, viņas acu priekšā nositot kundzes jauno draugu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Vēl nesen aiz nu jau aizzīmogotajām durvīm risinājās asinsstindzinoši notikumi. Pēc apkārtnē dzīvojošo teiktā, liktenīgajā dienā privātmājā pulcējās viesi, jo tika svinēti ģimenes svētki, proti, meitas dzimšanas diena. Ballīte jautri ritēja līdz pat vakaram, līdz to iztraucēja vīrietis, kas negaidīti piebrauca pie mājas. Tas bija saimnieces bijušais vīrs un jubilāres tēvs.

Kaimiņi saka, ka vīrieša vizīte nesusi līdzi asiņainu slaktiņu. No nama palīgtelpas paņemts cirvis. To nelūgtais viesis licis lietā, uzbrūkot savai bijušajai sievai un viņas jaunajam draugam. Ar auksto ieroci uzbrucējs vairākkārt iesita pa sava oponenta galvu, viņu nāvējoši ievainojot, bet sievietei ar to pašu priekšmetu nodarīti smagi miesas bojājumi.

“Policijai nekavējoties ierodoties notikuma vietā, Olaines novadā, Olaines pagastā, ciematā Vaivadi, tika konstatēts, ka kādā privātmājā uz dīvāna atrodas nenoskaidrota vīrieša līķis ar trulu galvas traumu un uz grīdas bezsamaņā guļ 1980. gadā dzimusi sieviete. Sievietei tika sniegta neatliekamā medicīniskā palīdzība un viņa smagā stāvoklī nogādāta medicīnas iestādē,” norāda Valsts policijas RRP 1. biroja 1. nodaļas priekšnieka vietnieks Gatis Garjāns.

Lai pēc iespējās ātrāk slepkavu aizturētu, policisti piesaistīja ievērojamus spēkus. Likumsargi veica meklēšanas pasākums gan Olaines novadā gan Rīgā un tieši galvaspilsētā aizturēja iespējamo noziedznieku.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas