Gāja pāri šosejai tumsā; Olaines pusē traģiski dzīvību zaudē sirmgalve

tautaruna.lv 27.novembris 2020, 20:31
 
Ekrānšāviņš
Trešdien kāda gājēja šo risku uzņēmās, lai tiktu otrpus ceļam, bet tika notriekta un notikuma vietā zaudēja dzīvību, informē raidījums "Degpunktā".

Gājēju pāreju trūkums netālu no Pēternieku ciema jau kādu laiku nomāc vietējos iedzīvotājus. Viņi saka, ka šķērsot četru joslu šoseju ir neprāts, taču dažreiz citu variantu nemaz neesot.

Pavisam netālu no autobusu pieturas ”Blukas” Olaines apkaimē starp ceļu atdalošām barjerām ir pārrāvums jeb posms, kur gājējam nav jārāpjas pāri norobežojumam. Proti, ja cilvēks izvēlas šķērsot šoseju, šī ir vieta, kur to fiziski iespējams izdarīt. Vietējie uzskata, ka tā gan rīkoties nevajadzētu.

Par spīti bīstamībai, daži vietējie tomēr izvēlas riskēt. Arī trešdien kāda 80 gadus veca kundze devās pāri šosejai tumsā. Diemžēl viņu neredzēja automašīnas ”Volvo” vadītājs un notika sadursme.

Elmārs pa gabalu redzēja bākugunis un saprata, kas noticis.

Sieviete gāja bojā notikuma vietā. Sadauzītā spēkrata šoferim veica alkohola koncentrācijas testu izelpā - rezultāti reibumu neuzrādīja. Sākotnējā informācija neliecina, ka šoferis būtu pārkāpis kādu no noteikumiem.

Likumsargi atgādina cilvēkiem uz ceļa rīkoties atbildīgi un lieki neizaicināt likteni.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas