Valsts meklēšanā izsludināta Covid-19 pozitīva sieviete, kas aizbēgusi no patversmes

tautaruna.lv 27.novembris 2020, 10:30
 
f64.lv, Ģirts Ozoliņš
Rīgā, sieviešu patversmē Eiženijas ielā 1E, Covid-19 dēļ ieviesta karantīna - slimība konstatēta 22 klientēm. 25. novembrī viena no sievietēm, zinot, ka ir Covid-19 inficētā, ignorējusi karantīnu un devusies prom, apdraudot citus, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Trešdienas vakarā policisti saņēmuši uzdevumu doties pa pēdām kādai apkārtējiem potenciāli bīstamai sievietei. Policistu rīcībā esošā informācija liecināja, ka kāda romu tautības sieviete ar rudiem matiem, kurai konstatēta saslimšana ar Covid-19, aizbēgusi no patversmes. Iespējams, viņa bija devusies uz Tukumu, kā paskaidroja patversmes darbiniece.

Likumsargi noskaidrojuši pēdējo zināmo sievietes atrašanās vietu un devušies turp, taču no sarkanmates vairs nav bijis ne miņas. Saņemta ziņa, ka sieviete, iespējams, iekāpusi tramvajā un devusies ceļā. Pie Gaismas pils to pat izdevies panākt, taču meklētā sieviete tajā neatradās.

Rezultātā sieviete izsludināta meklēšanā visā valstī. Taču, kā ceturtdien “Degpunktā” noskaidroja Valsts policijā, vismaz pagaidām viņu tā arī nav izdevies notvert.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas