VIDEO: Policisti brīnās, kādā veidā dēls nogādā mājās iereibušu tēvu

tautaruna.lv 23.novembris 2020, 7:00
 
Ilustratīvs attēls / F64
Nesen kāds šoferis spējis krietni izcelties uz citu pēdējā laikā pieķerto pārkāpēju fona. Viņa rīcība bijusi tik nesaprotama, ka policisti to nav spējuši aprakstīt nekā citādāk, kā “par īstu stulbumu", vēstīja raidījums "Degpunktā".

Darba dienas pievakarē Ķekavā bāzētie Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki saņēmuši kāda vietējā iedzīvotāja zvanu par pilsētiņas centrā apturētu apvidus auto “Volvo”, pie kura stūres šajā vakarā, visticamāk, sēdies piedzēries vīrietis.

Neilgi pēc šīs ziņas saņemšanas tuvējā apkaimē izvietotās video kameras fiksējušas, ka pie izsaucēja aprakstītā auto piebrauc kāds cits spēkrats, un tad abi izgriežas uz A7 šosejas un aizbrauc Bauskas virzienā.

Patruļgrupa atradās netālu no notikuma vietas. Policistiem ātri izdevās “sazīmēt” transportlīdzekli un veikt tā apturēšanu. Par izbrīnu darbiniekiem, apstājās divas automašīnas. Uzreiz bija skaidrs, ka viens vadītājs ir stiprā alkohola reibumā. Kā norāda Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš, skaidrojot notikušā apstākļus, policisti bija diezgan šokēti, jo iesaistīto “stulbums bija pilnīgi neizskaidrojams”.

Kā izrādās, apreibušo apvidus auto “Volvo”vadītāju, tā teikt, eskortējis viņa dēls, kurš iepriekš ar savu auto bija ieradies pakaļ tēvam. Taču ne vienam, ne otram acīmredzot nebija ienācis prātā, ka tēva braucamo varētu atstāt turpat pilsētas centrā un uz aptuveni kilometru attālajām mājām abi varētu doties ar vienu auto.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:27

Jaunākās diskusijas