Sieviete izliekas, ka viņai ir audzējs; no līdzcilvēkiem izkrāpj 50 000 eiro

Lelde Veinberga 21.novembris 2020, 19:01
 
SWNS/SCANPIX/LETA
Kādu Lielbritānijā dzīvojošu sievieti apsūdz melos - viņa izlikusies, ka ir smagi slima, lai saziedotos līdzekļus izmantotu ceļojumiem un savas azartspēļu atkarības apmierināšanai, vēsta britu "Metro".

42 gadus vecā viena bērna māte Nikola Elkabessa, sadarbojoties ar sev pazīstamu ārstu, viltojusi savu diagnozi, apgalvojot, ka viņai ir olnīcu vēzis. Pēc viltus testu veikšanas un melīgās diagnozes uzstādīšanas, sieviete atvēra labdarības lapu "GoFundMe" vietnē, lai lūgtu cilvēkus ziedot vēža ārstēšanai.

Nikolas "GoFundMe" profilā bija ievietotas arī bildes, kur viņa redzama slimnīcas gultā. Tiesā gan pierādījās, ka fotogrāfijas ir no laika, kad viņai tika veikta žultspūšļa operācija.

Kopumā sieviete izkrāpa 45 000 britu mārciņu jeb 50 000 eiro, kurus iztērējusi azartspēlēs un ceļojumiem uz Romu un Barselonu.

Sieviete tiesā noraida apsūdzības, apgalvojot, ka viņa ir ticējusi, ka viņai bijis audzējs pēdējā stadijā un nauda bijusi nepieciešama ārvalstu ceļojumiem, lai saņemtu nepieciešamo medicīnisko aprūpi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas