VIDEO: Jelgavā policistus pārsteidz pamatīgi piedzēries jauns zēns

tautaruna.lv 10.novembris 2020, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pārāk liela paļāvība uz kāda 13 gadus veca puiša goda prātu, tagad viņa vecākiem noteikti liks pārdomāt audzināšanas “taktiku”, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Vakarpusē Jelgavas ielās, ar grūtībām turoties pie velosipēda, streipuļoja kāds pavisam jauns zēns. Aktivitāti kā uz delnas varēja redzēt pilsētas tiešraides kamerās. Video novērošanas centra darbinieki sazinājās ar tuvāko policijas patruļu, kas devās pārliecināties, vai ar puisi viss ir kārtībā.

Policijas ekipāža jaunieti aizturēja - no viņa bija jūtama alkoholam raksturīga smaka, kā arī viņš nespēja neko sakarīgi atbildēt. Puisis noliedza, ka būtu lietojis apreibinošas vielas, bet tāpat tika aicināts iekāpt busiņā un veikt alkohola testu.

Liels bija inspektoru pārsteigums atklājot ne tikai prāvo alkohola koncentrāciju izelpā (1,83 promiles), bet arī aizturētā puiša vecumu - viņš bija tikai 13 gadus vecs.

Policija izlēma saukt talkā mediķus, gadījumā, ja zēns ir saindējies ar alkoholu. Viņš tika nogādāts slimnīcā uz tālākām pārbaudēm.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas