VIDEO: jaunietis Salaspilī iekļūst pamatīgās nepatikšanās ar policiju

tautaruna.lv 29.oktobris 2020, 19:13
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Nepatikšanās iekūlies kāds 18 gadus vecs jaunietis, kurš nakts vidū Salaspils nomalē ielīdis krūmos, lai uzpīpētu zālīti, ko tobrīd fiksēja kameras, vēsta raidījums “Degpunktā”.
Ap plkst. 1.30 naktī Salaspils videonovērošanas centra darbinieki ievērojuši aizdomīgu rosību krūmos, netālu no Silmaļu ielas daudzdzīvokļu namiem.

Taču šoreiz, mirkli pavērojot tēlu, kurš acīmredzot slēpies no svešiem skatiem, atklājies, ka tas nav viss nakts aizsegā svešam īpašumam uzglūnošs garnadzis, bet gan jauns vīrietis, kurš smēķē un acīmredzami nevēlas skatītājus.

Salaspils pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Sergejs Kapacina pastāstīja, ka, policijai braucot uz notikuma vietu, persona jau bija beigusi smēķēt un devās uz centra pusi. Policijas darbinieki viņu pārtvēra aptuveni 200 metru attālumā no notikuma vietas.

Uzsākot sarunu, nekas neesot liecinājis par to, ka tikai pēc īsa mirkļa likuma sargs varēs “izlocīt” kājas. Lūgts uzrādīt kabatu saturu, jaunietis jautājis, kāpēc. Saņēmis atbildi - aizdomās par nelegālām vielām tajās. Tad viņš momentā sāka skriet. Jauneklim pieticis spēka aptuveni 40 sekunžu sprintam, pēc kura nācies vien atzīt sakāvi policistiem.

Viņš lūgts gulties uz zemes un izmest kabatu saturu turpat līdzās. Persona atzinās, ka bēga, jo bija lietojusi marihuānu, līdz ar to uz notikuma vietu tika izsaukta Valsts policija, kura ieradās un pārņēma lietu savu pārziņā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas