VIDEO: Policisti Rīgā vīriešu apakšbiksēs atrod narkotikas

tautaruna.lv 27.oktobris 2020, 7:00
 
F64
Divi vīri nonākuši policistu rokās tikai tāpēc, ka, acīmredzot, bija pāršāvuši pār strīpu paplašinot savu apziņu ar aizliegtām vielām, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 15.30 pēcpusdienā Reģionālās pašvaldības policijas patruļauto piestājis uz autoceļa A7, netālu no pagrieziena uz Baložiem, kur inspektori netālu no autobusa pieturas ievērojuši divus aizdomīgus tipiņus, kuru izskats un izturēšanās lika domāt, ka abi varētu būt policijas pastāvīgie klienti. Kuri, turklāt vēl, tikko lietojuši kādas aizliegtas vielas.

Kamēr viens no vīriešiem centies ”samīļot” patruļauto motora pārsegu, likuma sargs pārbaudījis abu personas datus un noskaidrojies, ka vīrieši, tik tiešām, ne pirmo reizi nonāk policijas redzeslokā. Turklāt, viens no uzrunātajiem, tikai pavisam nesen atbrīvots no cietuma.

Veicot apskati, atrastas vairākas šķirces, vairāki telefoni un lietas, kas liecina par to, ka viņi nodarbojas ar narkotiku tirdzniecību. Mantu izcelsmi vīrieši paskaidrot nevarēja un turpinot detalizētu apskati, policijas darbinieki aiz apakšbiksēm atraduši maisiņu ar lielu narkotisko vielu saturu.

Protams, ka pēc šāda atklājuma abi nogādāti tuvākajā Valsts policijas iecirknī, kur uzsākta krimināllieta un aizdomīgais pulverītis nodots ekspertu rokās, kas noskaidrojuši, ka maisiņā atrodas vairāki grami amfetamīna.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:10

Jaunākās diskusijas